Ongelooflijk toch! Dat 1 man samen met wat helpers meer honden weet te verzorgen, dan van alle asielen in Nederland tezamen! En niet alleen maar voeren, want het brood wat ze krijgen moet ook nog 100 km. verderop worden afgehaald. En ook nog gewonde dieren vervoeren. En naar de dierenarts brengen. En nog veel meer. Sasha verdient dan ook onze steun dubbel en dwars! Help je ook mee?

Totale resultaten tot 1 nov. ’17

0
Totaal donatiebedrag
0
Voltooide sterilisaties
0
Aantal website bezoekers

Kleine Hulpactie 29
Anja redt zwerfdieren in Griekenland.

Dierenvriend Anja Biezeman emigreerde van Nederland naar Griekenland. Ze komt heel veel dierenleed tegen. Dagelijks redt zij gewonde of hulpeloze dieren op straat. Zullen wij haar daarbij gaan helpen?

Kleine Hulpactie 30
Mishandelde ezels helpen in Spanje.

Dit project is een smeekbede van Marleen Verhoef. Zij is een van de zeer weinige dierenvrienden in Spanje die achtergelaten en vaak daarvoor mishandelde ezels opvangt in haar eigen opvangcentrum.

Extra noodproject

Bij bosbranden in Portugal zijn ook veel dieren gewond geraakt.

Het was te zien op de televisie en in de kranten: heftige branden hebben in Portugal enorme schade aangericht. Veel mensen, maar ook dieren zijn er het slachtoffer van. Wij hebben rechtstreekse contacten via onze Valentina van Dijk en met een extra hulpproject proberen wij hoognodige hulp te bieden.

Brand dierenverblijf Sofia

Laatste nieuws.

Laatste nieuws over brand in dierenverblijf in Sofia.

De brand die een asiel in Sofia, Bulgarije volledig in de as legde heeft veel reacties opgeroepen. Iedereen leefde mee met Margarita en de getroffen dieren. En wat reageerden jullie spontaan. Er kwamen meteen donaties. Al in augustus konden wij 3000 euro overmaken. Maar dat is véél meer geworden….

Steun ons!

Zó werken wij!

Doordat de overheadkosten door onze bestuursleden privé betaald worden, gaat echt 100% van iedere donatie alleen naar de dieren!
Met het vermelden van alle donateurs en bedragen zijn wij een van de meest transparante dieren-stichtingen in Nederland en België.
Wij werken uitsluitend met echte vrijwilligers en hebben geen kosten aan salarissen, auto\'s, kantoren of overbodige franje.
Bij ons kan je precies aangeven wat we met je donatie mogen gaan doen. Keuze uit meer dan 100 concrete projecten. Je geld gaat bij ons dus niet op een grote hoop.
Onze 2% overheadkosten zijn een van de laagste in Nederland en België. Het gemiddelde bij stichtingen is 28%.
Wij garanderen dat je donatie besteed wordt aan juist die dieren die dit het meeste nodig hebben. Nederland kent gelukkig geen zwerfhonden...

Vrijwilligerswerk

Wil je dieren komen helpen in een buitenlands asiel?

Wij hebben veel betrouwbare adressen van asielen met honden en katten waar jouw hulp erg gewaardeerd zou worden. Heel leuk en geeft veel voldoening!

Provisie voor ons!

Met enkele druppels is je hond weer snel teek- en vlovrij.

Wij hebben dit product eerst zelf op onze honden getest en inderdaad biedt het een goede bescherming tegen teken, vlooien en luizen. Daarnaast helpt deze olie ook tegen jeuk door een allergische reactie op grassen, pollen en mijt. Provisie voor Stichting Dierennood !

Kom ook bij de VIP Club!

Wil je als dierenvriend juist die dieren helpen, die hulp het hardste nodig hebben? Steun hen dan door lid te worden van onze Dierennood VIP Club.

Neem ons op in je testament.

Als je als dierenvriend ook na overlijden dieren wil blijven helpen kan een organisatie die zorgt voor dierenhulp worden opgenomen in uw testament. https://nalatenvoordieren.nl biedt unieke mogelijkheden

Waarom heeft deze website geen CBF keurmerk?

Het feit dat wij geen CBF Keurmerk hebben, is een bewuste keuze van onze stichting. We hebben ons goed in het CBF-keurmerk verdiept en geconcludeerd dat het voor ons te weinig toegevoegde waarde heeft.
dieren nood helpen