.

Resultaten tot 1 juni ’18

0
Totaal donatiebedrag
0
Aantal geredde dieren
0
Voltooide sterilisaties
0
Aantal website bezoekers

Kleine Hulpactie 35
Dit is een speciaal project voor alle kattenvrienden! Geweldige vrijwilligers van ‘Little Tigers’ doen fantastisch werk voor hen. Zelfs ‘s nachts!

Kleine Hulpactie 36
Dit is voor een afdak tegen de zon voor asiel in een asiel in Nepal. Er is daar vaak een brandende zon van 40 gr. of meer…

Krasi kust hond

Goed nieuws!

Verslag hulpactie 101 – Krasi in Bulgarije helpen.

Dankzij de vele donaties stáát het hek! Om een stukje grond tegen een berg. Eindelijk krijgen de 200 honden van Krasi ruimte. Dankzij jullie!! Ze heeft een heel openhartige mail naar ons gestuurd, waardoor je een goed idee krijgt waar een dierenvriend als zij in een land als Bulgarije mee te maken krijgt. Lees het aandoenlijke verhaal van Krasi door hieronder te klikken.

Vakantie tips

Zo help je zwerfdieren tijdens je vakantie.

De zomervakantie staat weer voor de deur. Als je naar Zuid- of Oost-Europa gaat, grote kans dat je met zwerfdieren in contact komt. Wat kun je voor hen doen en wat kun je beter niet doen? Wij hebben er een speciale ‘ vakantie-pagina’ voor gemaakt. Ons advies: zoek voordat je vertrekt even op internet naar het dichtstbijzijnde asiel.

Nieuwe hondjes!

Marlie in Thailand heeft sponsors op afstand nodig!

Marlie Timmermans doet zulk goed werk voor de zwerfhonden in Thailand dat ze al onze aandacht verdiend. Ben jij een dierenvriend? Laat haar dan niet in de steek.

Steun ons!

Zó werken wij!

Iedere donatie wordt altijd heel snel gebruikt voor directe hulp aan zwerfdieren in nood.
Alle kosten worden door onze bestuursleden via extra stortingen betaald. Hierdoor gaat echt 100% van iedere donatie of legaat alleen naar de dieren!
Met het vermelden van alle donateurs en bedragen zijn wij een van de meest transparante dieren-stichtingen in Nederland en België.
Wij werken uitsluitend met echte vrijwilligers en hebben geen kosten aan salarissen, auto\'s, kantoren of overbodige franje.
Bij ons kan precies aangegeven worden wat er met een donatie mag worden gedaan. Keuze uit meer dan 135 concrete projecten.
Wij garanderen bovendien dat iedere donatie besteed wordt aan juist die dieren die dit het meeste nodig hebben. Nederland kent gelukkig geen zwerfhonden...

Vrijwilligers-werk

Wil je dieren komen helpen in een buitenlands asiel?

Wij hebben veel betrouwbare adressen van asielen met honden en katten waar jouw hulp erg gewaardeerd zou worden. Heel leuk en geeft veel voldoening!

Jaarverslag

Lees alles over wat wij doen, hoe wij het doen en over onze plannen.

In ons Jaarverslag 2017 staat een overzicht van alles wat wij vorig jaar met de donaties hebben gedaan. Maar ook hoe wij werken. Overzicht van onze vrijwilligers. Hoe onze financiën in elkaar zitten. En wat onze toekomstplannen zijn. Want wij willen graag volledig transparant zijn…

Testament opname biedt veel voordelen.

Een dierenvriend wil meestal ook na overlijden dieren blijvend kunnen helpen. Wij bieden als dierenorganisatie hiervoor een aantal unieke mogelijkheden, waaronder de garantie dat 100% van een legaat alleen voor directe hulp voor zwerfdieren zal worden gebruikt. Maar ook dat wij gegarandeerde zorg via herplaatsing voor achterblijvende huisdieren op ons nemen. Kijk verder op: https://nalatenvoordieren.nl