Adopteer een dierenproject

Steeds meer mensen vinden gelukkig dat de ca. 1 miljard (!) zwerfdieren op deze wereld eindelijk echt geholpen moeten worden.
Ook deze levende wezens kunnen pijn en emoties ervaren, net zoals wij mensen.

Stichting Dierennood heeft zich als doel gesteld om juist deze dieren zo goed mogelijk te helpen. Met de reguliere Hulpactie-van-de-Maand wordt er steeds een doel uitgekozen uit het grote aantal verzoeken dat bij ons binnenkomt.

Maar bij sommige van deze hulpacties hebben wij zo'n zulke goede ervaringen opgedaan, dat wij vinden dat zij eigenlijk permanente steun zouden verdienen. Daarbij is het idee ontstaan om een aantal van deze hulpverzoeken te laten 'adopteren'. Dat kan zijn door een bedrijf, door een school, vereniging, Service Club (bijv. Lion's Club, e.d.) of charitatief fonds.

Daarbij krijgt een 'adoptant' alle vrijheid om acties en andere initiatieven te organiseren om hun exclusieve hulpproject tot een succes te maken.

Wij ondersteunen als stichting uiteraard met het aanleveren van teksten, foto-materialen en over het verdere verloop van een specifieke actie.

Wij zoeken nog sponsors voor de volgende projecten

Het 'Project Street-dogs Hua Hin' wil hulp bieden aan zwerfdieren op dit gelijknamige eiland in Thailand.

De 'Cretan Animal Welfare Group' wil op Kreta structurele hulp bieden aan (zwerf)dieren.

Kattenopvang centrum SASG op Malta - Hulpactie-van-de-Maand 10
 

Heeft u interesse voor het adopteren van een project? Bel of mail ons dan.

Contactpersoon is Hanno Berger via tel. 010-420 23 44 of via info@dierennood.nl