Adopteer een weesaapje op afstand

Adopteer een weesaapje in Kameroen op afstand

De Nederlandse Liesbeth van der Burgt heeft zich met haar Stichting Weesaapjes verbonden aan het opvangcentrum Limbe Wildlife Centre in Kameroen. Daar worden verwaarloosde weesaapjes opgevangen.

De ouders van deze weesaapjes zijn door nietsontziende stropers vermoord om hun vlees.

Dagelijks worden er tientallen apen in de jungle gedood. Vaak blijven dan de kleine apenbaby’s achter.

Die worden meestal door de stropers als huisdier verkocht op de zwarte markt, waarna ze een ellendig leven tegemoet gaan..

Na veel omwegen komen de verwaarloosde weesaapjes uiteindelijk bang, ondervoed, mishandeld, gewond en getraumatiseerd in het opvangcentrum van Liesbeth in Kameroen terecht.

Wanneer geredde dieren binnenkomen hebben ze een warme en veilige plek nodig.

In het opvangcentrum worden de weesaapjes goed verzorgd door ervaren dierenverzorgers. Het is belangrijk dat ze voldoende melk en goed voedsel krijgen.

Ook hebben de meesten kostbare medische hulp nodig.

Dit alles kost echter veel geld.

De apenbaby’s kunnen hier tot rust komen en weer leven onder soortgenoten. Het Limbe Wildlife Centre zorgt voor meer dan 300 geredde dieren. Al deze dieren zijn getroffen door de illegale handel en hebben allen een triest verhaal.

Stichting Weesaapjes werkt uitsluitend op vrijwillige basis en is volledig afhankelijk van donaties en giften!

Uw hulp is hard nodig om te zorgen dat dit opvangcentrum alle geredde weesaapjes kan blijven opvangen. U kunt helpen door het adopteren van Yabien of een van de andere dieren uit het overzicht hieronder.

Met uw belangrijke hulp krijgen ze een nieuwe familie en alsnog een fijn leven dat ze zo verdienen!

kunt een weesaapje op afstand adopteren voor slechts €7,50 per maand.

Met elke adoptie op afstand ontvangt u een certificaat, een foto en 4 x per jaar een nieuwsbrief per e-mail over uw geadopteerde aap.

De apen zullen u zeer dankbaar zijn!