Recente Hulpacties

Recente Hulpacties

 • Hulpactie 100 – Datcha, een oase in de hel van Moldavië.

  Hulpactie 100 – Datcha, een oase in de hel van Moldavië.

  Datcha, een oase in de hel van Moldavië. Dit is ons jubileumproject. Een van de ergste plekken in Europa om als zwerfdier te moeten leven is het land Moldavië. Alleen al in en rond de hoofdstad Chisinau leven tienduizenden straathonden. Letterlijk aan de Goden overgeleverd. Maar er is één oase en dat is het asiel […]Lees meer »
 • Klein project 33 – Zwerfdieren in Murcia helpen

  Klein project 33 – Zwerfdieren in Murcia helpen

  Zwerfdieren in Murcia moeten nu echt geholpen worden! In het zuiden van Spanje ligt Murcia. Helaas zijn daar veel zwerfdieren die hulp hard nodig hebben.Silvia wil hen graag helpen. Donaties zijn heel erg welkom!Silvia Martinez zag de vele katten en trok zich het lot van de diertjes aan die het uiterst moeilijk hadden. En ze […]Lees meer »
 • Hulpactie 99 – Hulp voor asiel in Bosnië

  Hulpactie 99 – Hulp voor asiel in Bosnië

  Eindelijk iemand die de arme honden in dit vreselijke asiel in Bosnië helpt! Klik hierboven voor een mooie foto-video van dit asiel Prnjavor, een onbekende stad in een onbekende Bosnische provincie met een onbekend gemeenteasiel. En als het aan de beheerders en de autoriteiten ligt moet dat vooral zo blijven. Hondenvangers gooiden zonder pardon de […]Lees meer »
 • Klein project 32 – Teresa redt op haar 83e nog vele honden

  Klein project 32 – Teresa redt op haar 83e nog vele honden

  Teresa is 83 jaar maar redt nog veel honden op Sardinië Veel pijn en verdriet Gelukkig worden er in veel landen zwerfdieren geholpen door lieve oudere dames. Vrouwen zoals Teresa Fernandez die in haar lange leven zoveel pijn en verdriet is aangedaan dat ze zich letterlijk uit het sociale leven terugtrok. En zich helemaal richt […]Lees meer »
 • Hulpactie 98 – Dieren helpen in Syrië

  Hulpactie 98 – Dieren helpen in Syrië

  Dieren helpen in Syrië. Ons Kerstproject! December, het is al weer bijna Kerstmis. Welke dieren kunnen we dan beter gaan helpen, dan de zwerfdieren in Syrië? De ellende daar duurt al zo lang en is nog steeds uitzichtloos. Telkens als de puinhopen van de bombardementen weer te zien zijn in het 8 uur-Journaal gaan onze […]Lees meer »
 • Klein project 31 – Dodingsstation in ijzige kou

  Klein project 31 – Dodingsstation in ijzige kou

  Dodingsstation in ijzige kou Verontwaardiging. Dat was de eerste emotie toen we het onderstaande vernamen. Maar ook verdriet en we werden gewoon erg kwaad. Kwaad om de minachting die sommige mensen hebben om andere levende wezens zo respectloos te behandelen. De totale desinteresse voor hun lot. Hoe kun je zelf gewoon eten en warm slapen […]Lees meer »
 • Hulpactie 97 – Help Sasha 800 honden te voeren

  Hulpactie 97 – Help Sasha 800 honden te voeren

  In dit asiel in Servië zitten meer honden dan alle asielen in Nederland bij elkaar! Sasha heeft de zorg voor 800 honden. Help je mee? Vlakbij de plaats Nis in Servië zorgt Sasha Pesic voor maar liefst 800 honden. En alle dieren mogen dagelijks los! Lees wat deze supergeweldige dierenvriend dagelijks presteert...    Wij ontvingen […]Lees meer »
 • Dieren in nood helpen op St. Maarten

  Dieren in nood helpen op St. Maarten

  Heel directe hulp voor de dieren op St. Maarten De schade op Sint-Maarten is enorm. Vrijwel alle aandacht gaat uit naar alleen de mensen en over de vele al dan niet gewonde honden en katten zien of horen wij heel weinig. Iemand die zich het lot van deze vele honderden dieren aantrekt is Janet Mulder. […]Lees meer »
 • Extra hulpproject 96 – Branden in Portugal

  Extra hulpproject 96 – Branden in Portugal

  Branden in Portugal veroorzaken immens veel dierenleed. Hulp is dringend nodig! Extra hulpactie nr. 96 Zoals iedereen op de televisie en in de kranten ziet, wordt Portugal momenteel getroffen door hevige branden. Behalve huizen zijn er ook diverse asielen compleet afgebrand, een tragedie die zijn weerga niet kent. Vele vrijwilligers snelden met spoed naar hun […]Lees meer »
 • Klein Project 30 – Marleen Verhoef helpt in Spanje sterk verwaarloosde ezels.

  Klein Project 30 – Marleen Verhoef helpt in Spanje sterk verwaarloosde ezels.

  Marleen Verhoef helpt in Spanje sterk verwaarloosde ezels. Dit is een smeekbede van Marleen Verhoef. Zij is een van de zeer weinige dierenvrienden in Spanje die achtergelaten en sterk verwaarloosde ezels opvangt in haar eigen opvangcentrum. Zij runt de ezelopvang ‘El Paraïso del Burro’ (= 'paradijs voor ezels’) in de onherbergzame streek Asturias. Dat ligt […]Lees meer »
 • Klein Project 29 – Anja helpt zwerfdieren in Griekenland

  Klein Project 29 – Anja helpt zwerfdieren in Griekenland

  Anja Biezeman helpt katten in nood in Griekenland Katten, katten, katten in Griekenland. Niet voor het eerst en vast niet voor het laatst. Want wat zijn er véél… En helaas niet altijd in benijdenswaardige omstandigheden. Anja Biezeman kan daarvan meepraten. Zij woont in het plaatsje Pilion en ondanks haar eigen lichamelijke mankementjes redt ze wat […]Lees meer »
 • Hulpactie 95 – Een tractor kan in Oekraine 500 honden redden.

  Hulpactie 95 – Een tractor kan in Oekraine 500 honden redden.

  Eén tractor kan 500 honden in leven houden in een groot asiel in Oekraïne. Hulpactie-van-de-Maand nr. 95 In ons hulpproject nr. 87 van maart j.l. roemden wij al de geweldig moedige vrijwilligers van Shelter Friend in Oekraïne. Een land dat nog steeds een heel slechte plek is voor mensen, maar zeker ook voor dieren. De […]Lees meer »
 • Resultaten-hulpactie-90

  Resultaten-hulpactie-90

  Resultaten Hulpactie 90. Zwerfdieren in Turkijë helpen Juni stond in het teken van de zwerfdieren in Turkije. Regelmatig hebben we telefonisch en via de mail contact met Gabi Breitner in Duaci die hier voor de zwerfdieren zorgt. Inmiddels heeft ze met de geweldige opbrengst al veel dieren kunnen helpen. Zo zijn 25 honden en 6 katten uit Gabi's […]Lees meer »
 • Hulpactie 94 – Daadwerkelijke hulp voor zwerfdieren in Dahab

  Hulpactie 94 – Daadwerkelijke hulp voor zwerfdieren in Dahab

  Daadwerkelijke hulp voor zwerfdieren in Dahab Sterilisaties. Dat is het toverwoord tegen alle honger, pijn en leed in de hele dierenwereld. We kunnen het niet vaak genoeg vertellen. Een dier wat niet geboren wordt hoeft dat allemaal niet mee te maken.  Teefjes hebben het al moeilijk genoeg om in een land als Egypte voor zichzelf te […]Lees meer »
 • Klein project 28 – Watersnood Nepal

  Klein project 28 – Watersnood Nepal

  Wij willen de dieren bij de overstromingen in Nepal gaan helpen!   Het is dagelijks in het nieuws: de overstromingen in Nepal en India zijn inmiddels een grote ramp geworden. Voor veel mensen, maar zeker ook voor de vele tienduizenden dieren. Over de getroffen dieren hoor of zie je helaas maar weinig in de media, […]Lees meer »
 • Bedankmail van Dalida

  Bedankmail van Dalida

  Emotionele bedank-mail van Dalida Kozlic - Hulpactie 93 Hello Hanno, Once again thank you, Ria, your whole team and especially all donators for your amazing support. I am deeply touched by the generosity of all of you. Your support and understanding give me strength to keep going in my mission to help animals in need […]Lees meer »
 • Kleine project 27 | Ramona komt op voor de echt kansloze honden

  Kleine project 27 | Ramona komt op voor de echt kansloze honden

  Ramona komt op voor de echt kansloze honden! Een van onze trouwe donateurs Ruby Manuel, vroeg ons om Ramona Apostol in Boekarest / Roemenië op Facebook en Google te willen gaan volgen en te beoordelen. Dat hebben wij gedaan. Wat daar uitkwam was heel bijzonder! Begonnen als een ‘gewone’ vrijwilliger in een bestaand asiel. (Wij […]Lees meer »
 • Resultaat hulpactie 88

  Resultaat hulpactie 88

  Resultaat hulpactie 88 We kregen een prachtige bedankbrief van Liljana die we jullie zeker niet willen onthouden Dear donors, Words are not enough to express my gratitude !! I am very thankful for your great support in my organization’s mission Difficult towards bringing a new perspective Regarding stray animals in Albania. As I am almost […]Lees meer »
 • Hulpactie nr. 93 | Dalida helpen in Bosnie

  Hulpactie nr. 93 | Dalida helpen in Bosnie

  Dalida zorgt in Bosnië voor meer dan 100 mishandelde dieren! Een jonge vrouw die zich met heel haar hart voor dieren inzet in het wrede en corrupte Bosnië. Dan kun je er zeker van zijn dat je leven een aanéénschakeling van zorgen, verdriet en angst is. Maar zij blijft doorgaan, al vanaf haar 14e jaar.... […]Lees meer »
 • Extra hulpactie nr. 92 – Brand bij hondenopvang in Sofia

  Extra hulpactie nr. 92 – Brand bij hondenopvang in Sofia

  Brand bij hondenopvang van Margueritha in Sofia/Bulgarije Veel dieren hebben het niet overleefd en velen zijn (zwaar) gewond. Hulp is nu heel hard nodig! De snelheid waarmee het vuur zich verspreidde, de enorme hitte en de onvoorstelbare pijn die het teweegbrengt… Het is de honden in de opvang van Margaritha in Sofia in Bulgarije helaas overkomen. […]Lees meer »