Recente Hulpacties

Recente Hulpacties

 • Klein project 39 – Haal deze honden van de hel naar het paradijs

  Klein project 39 – Haal deze honden van de hel naar het paradijs

  Help ons om 9 gehandicapte honden vanuit de hel in Bosnië naar het paradijs te brengen. GA MET JE CURSOR OVER DE FOTO'S VOOR MEER INFORMATIE Een project voor 9 honden? Dat gebeurde nog niet eerder. Maar dit is geen project voor 1 dierenhelper met slechts 9 dieren. Dit is een aanvraag van een grote […]Lees meer »
 • Hulpactie 107 – Ramona haalt 71 honden uit de ellende

  Hulpactie 107 – Ramona haalt 71 honden uit de ellende

  Ramona: een jonge vrouw die 71 honden onder haar hoede heeft genomen. We gaan nog een keer in de herhaling. Gewoon omdat het zo broodnodig is. Ruim 2 jaar geleden vertelden wij in het 75ste hulpproject over Ramona Moldovan in Roemenië. Het was een verhaal dat zo uit een boek kon komen maar helaas is […]Lees meer »
 • Verslag hulpactie 103

  Verslag hulpactie 103

  Resultaten van onze hulpactie nr. 103 Aida Pasalic in Bosnia.Wat kost het ons toch altijd weer moeite en nachtrust om een verhaal over de helden daar te schrijven. Het mag niet te lang worden, het mag niet al te ‘zielig’ worden maar eigenlijk is dat het wel. Is het dat heel vaak. En sommige reddingen […]Lees meer »
 • Extra Hulpactie 106 – Branden in Griekenland

  Extra Hulpactie 106 – Branden in Griekenland

  Hevige branden in Griekenland. Ook zwerfdieren zwaar getroffen. EXTRA HULPACTIE nr. 106 Onvoorstelbare ramp in Griekenland, oók voor duizenden dieren! UPDATE 6 aug.: Nadat wij de afgelopen week zeer intensief contact hebben gehad over deze grote ramp met diverse stichtingen in ons eigen land (waaronder stichting WereldAsielen en stichting AAI) die al jarenlang samenwerken met […]Lees meer »
 • Klein project 38 – Vildana: in haar eentje met ruim 60 dieren-in-nood in Macedonië

  Klein project 38 – Vildana: in haar eentje met ruim 60 dieren-in-nood in Macedonië

  Vildana: in haar eentje met ruim 60 dieren-in-nood in Macedonië. Macedonië is een van de armste landen van Europa. De meeste mensen hebben zelf al amper wat te eten, laat staan dat er voor dieren wat overblijft. Wij kwamen in contact met een grote dierenvriend die in dat moeizame land, toch dieren op straat die gewond […]Lees meer »
 • Verslag Hulpactie 102

  Verslag Hulpactie 102

  Odzaci strays in Servië was ons project 102. Met de lieve en dankbare vertrouwenspersoon Gordana aan het hoofd. Toen wij na 2 maanden nog eens informeerden hoe het allemaal ging kregen we een stroom van foto’s met bijpassende verhalen en  van artsenrekeningen gestuurd. En een : wees niet boos, want ik ben jullie zeker niet […]Lees meer »
 • Hulpactie 105 – 300 honden zonder steun op Zakynthos

  Hulpactie 105 – 300 honden zonder steun op Zakynthos

  300 honden zonder steun op Zakynthos Zakynthos is een van de Griekse eilanden zonder dierenasiel. Zwerfdieren worden daar dus aan hun lot overgelaten. Alleen Jamie helpt hen.   Maar gelukkig zijn er ook daar weer een paar geweldige dierenvrienden, die de zwerfdieren die hard hulp nodig hebben, deze willen proberen te geven. Jamie Contonis is […]Lees meer »
 • Klein project 37 – Damdoorbraak in Servië

  Klein project 37 – Damdoorbraak in Servië

  Asiel met 90 dieren overspoeld. Damdoorbraak in Servië Wij hebben plotseling een noodgeval waarvoor wij een extra aandacht willen vragen. In het kleine stadje Petrovac in Servië runt de jonge Marina Nikolic en haar vriend Dalibor een privéasiel. Inmiddels is dat uitgegroeid tot zo’n 90 dieren, honden en katten. Jullie kennen inmiddels het recept. Geen […]Lees meer »
 • Hulpactie 104 – Funda in Turkije helpen

  Hulpactie 104 – Funda in Turkije helpen

  Aan de Goden overgeleverd... Funda staat er in Turkije vrijwel alleen voor. De engelen van God zullen je huis niet bezoeken als er in je huis een hond aanwezig is… Onvoorstelbaar, maar dit is een bekend gezegde in Turkije. En dus geloven er veel mensen in. Dat engelen hen dus niet zullen helpen als ze […]Lees meer »
 • Hulpactie 103 – Liefde voor dieren is in Bosnië een misdaad

  Hulpactie 103 – Liefde voor dieren is in Bosnië een misdaad

  Liefde voor dieren is in Bosnië een misdaad... Aida gaat toch door met redden! Onze fijne vrijwilliger Valentina van Dijk heeft al jarenlang contact met haar: Aida Pasalic is geboren en getogen in Bosnië en haar ziel is getekend door het vele schrijnende dierenleed in haar land. Laatste reactie op deze actie. – 29 MeiLieve […]Lees meer »
 • Hulpactie 102 – Gordana in Servië helpen

  Hulpactie 102 – Gordana in Servië helpen

  Gordana: een reddende engel in Servië voor veel zwerfdieren Wij ontvingen een smeekbede van onze trouwe dierenvriendin Carla Hoeben. "Willen jullie alsjeblieft aandacht besteden aan Gordana Jovicevic? Zij is een van de zeer weinigen die de vele hulpbehoevende zwerfdieren in Odzaci / Servië zo geweldig helpt". Carla heeft al jarenlange Facebook contact met deze bijzondere […]Lees meer »
 • Klein project 35 – Loes en Lisa helpen veel zwerfkatten

  Klein project 35 – Loes en Lisa helpen veel zwerfkatten

  Zwerfkatten in barre omstandigheden. Stichting Little Tigers helpt hen! We hebben bij al onze contacten weer vreselijk veel gedumpte katten. Veel moeder met kittens, of (nog erger) kittens zonder moeder. Soms piepkleine kittens die nog met de fles gevoed moeten worden. De nood is nu dus erg hoog. Ook is in het asiel van Kerrie […]Lees meer »
 • Verslag scooter Marlie

  Verslag scooter Marlie

  Marlie in Thailand heeft dankzij jullie haar nieuwe scooter kunnen kopen! Met het Kleine Project nr. 34 vroegen wij donaties om via Marlie Timmermans in Thailand een scooter-met-zijspan te kunnen laten aankopen. Deze kan dan gebruikt worden bij het vervoeren van gewonde of zieke zwerfdieren, die dringend naar een kliniek of dierenarts moeten worden gebracht. […]Lees meer »
 • Hulpactie 102 – Gordana: een reddende engel in Servië.

  Hulpactie 102 – Gordana: een reddende engel in Servië.

  Gordana: een reddende engel in Servië voor veel zwerfdieren Wij ontvingen een smeekbede van onze trouwe dierenvriendin Carla Hoeben. "Willen jullie alsjeblieft aandacht besteden aan Gordana Jovicevic? Zij is een van de zeer weinigen die de vele hulpbehoevende zwerfdieren in Odzaci / Servië zo geweldig helpt". Carla heeft al jarenlange Facebook contact met deze bijzondere […]Lees meer »
 • Hulpactie 101 – Krasi helpen in Bulgarije

  Hulpactie 101 – Krasi helpen in Bulgarije

  Krasimira woont nu met 200 dieren in een bouwval. Wij gaan haar opnieuw helpen! Nu wij het mooie aantal van 100 Hulpacties-van-de-Maand hebben bereikt, gaan wij op veler verzoek wat vaker op herhaling. Want sommige hulpverleners hebben zowel op jullie als ons een dusdanige indruk gemaakt, dat wij hen willen blijven volgen. Want het zorgen […]Lees meer »
 • Hulpactie 100 – Datcha, een oase in de hel van Moldavië.

  Hulpactie 100 – Datcha, een oase in de hel van Moldavië.

  Datcha, een oase in de hel van Moldavië. Dit is ons jubileumproject. Een van de ergste plekken in Europa om als zwerfdier te moeten leven is het land Moldavië. Alleen al in en rond de hoofdstad Chisinau leven tienduizenden straathonden. Letterlijk aan de Goden overgeleverd. Maar er is één oase en dat is het asiel […]Lees meer »
 • Klein project 33 – Zwerfdieren in Murcia helpen

  Klein project 33 – Zwerfdieren in Murcia helpen

  Zwerfdieren in Murcia moeten nu echt geholpen worden! In het zuiden van Spanje ligt Murcia. Helaas zijn daar veel zwerfdieren die hulp hard nodig hebben.Silvia wil hen graag helpen. Donaties zijn heel erg welkom!Silvia Martinez zag de vele katten en trok zich het lot van de diertjes aan die het uiterst moeilijk hadden. En ze […]Lees meer »
 • Hulpactie 99 – Hulp voor asiel in Bosnië

  Hulpactie 99 – Hulp voor asiel in Bosnië

  Eindelijk iemand die de arme honden in dit vreselijke asiel in Bosnië helpt! Klik hierboven voor een mooie foto-video van dit asiel When you click on the fundraiser you will see that already a miracle happened. The wonderful people of Stichting Dierenood fundraised for The Bark Ark last month and we were in awe by […]Lees meer »
 • Klein project 32 – Teresa redt op haar 83e nog vele honden

  Klein project 32 – Teresa redt op haar 83e nog vele honden

  Teresa is 83 jaar maar redt nog veel honden op Sardinië Veel pijn en verdriet Gelukkig worden er in veel landen zwerfdieren geholpen door lieve oudere dames. Vrouwen zoals Teresa Fernandez die in haar lange leven zoveel pijn en verdriet is aangedaan dat ze zich letterlijk uit het sociale leven terugtrok. En zich helemaal richt […]Lees meer »
 • Hulpactie 98 – Dieren helpen in Syrië

  Hulpactie 98 – Dieren helpen in Syrië

  Dieren helpen in Syrië. Ons Kerstproject! December, het is al weer bijna Kerstmis. Welke dieren kunnen we dan beter gaan helpen, dan de zwerfdieren in Syrië? De ellende daar duurt al zo lang en is nog steeds uitzichtloos. Telkens als de puinhopen van de bombardementen weer te zien zijn in het 8 uur-Journaal gaan onze […]Lees meer »