Recente Hulpacties

Recente Hulpacties

 • Hulpactie 104 – Funda in Turkije helpen

  Hulpactie 104 – Funda in Turkije helpen

  Aan de Goden overgeleverd... Funda staat er in Turkije vrijwel alleen voor. De engelen van God zullen je huis niet bezoeken als er in je huis een hond aanwezig is… Onvoorstelbaar, maar dit is een bekend gezegde in Turkije. En dus geloven er veel mensen in. Dat engelen hen dus niet zullen helpen als ze […]Lees meer »
 • Hulpactie 103 – Liefde voor dieren is in Bosnië een misdaad

  Hulpactie 103 – Liefde voor dieren is in Bosnië een misdaad

  Liefde voor dieren is in Bosnië een misdaad... Aida gaat toch door met redden! Onze fijne vrijwilliger Valentina van Dijk heeft al jarenlang contact met haar: Aida Pasalic is geboren en getogen in Bosnië en haar ziel is getekend door het vele schrijnende dierenleed in haar land. Laatste reactie op deze actie. – 29 MeiLieve […]Lees meer »
 • Hulpactie 102 – Gordana in Servië helpen

  Hulpactie 102 – Gordana in Servië helpen

  Gordana: een reddende engel in Servië voor veel zwerfdieren Wij ontvingen een smeekbede van onze trouwe dierenvriendin Carla Hoeben. "Willen jullie alsjeblieft aandacht besteden aan Gordana Jovicevic? Zij is een van de zeer weinigen die de vele hulpbehoevende zwerfdieren in Odzaci / Servië zo geweldig helpt". Carla heeft al jarenlange Facebook contact met deze bijzondere […]Lees meer »
 • Klein project 35 – Loes en Lisa helpen veel zwerfkatten

  Klein project 35 – Loes en Lisa helpen veel zwerfkatten

  Zwerfkatten in barre omstandigheden. Stichting Little Tigers helpt hen! "Little Tigers" is de naam die Dierennood-collega Loes en dierenvriendin Lisa hebben gegeven aan een kleine stichting die katten helpt in barre omstandigheden in het buitenland. En met succes. Want ze werken nu al samen met toegewijde mensen op 7 plekken in Spanje, 2 in Roemenië […]Lees meer »
 • Verslag scooter Marlie

  Verslag scooter Marlie

  Marlie in Thailand heeft dankzij jullie haar nieuwe scooter kunnen kopen! Met het Kleine Project nr. 34 vroegen wij donaties om via Marlie Timmermans in Thailand een scooter-met-zijspan te kunnen laten aankopen. Deze kan dan gebruikt worden bij het vervoeren van gewonde of zieke zwerfdieren, die dringend naar een kliniek of dierenarts moeten worden gebracht. […]Lees meer »
 • Hulpactie 102 – Gordana: een reddende engel in Servië.

  Hulpactie 102 – Gordana: een reddende engel in Servië.

  Gordana: een reddende engel in Servië voor veel zwerfdieren Wij ontvingen een smeekbede van onze trouwe dierenvriendin Carla Hoeben. "Willen jullie alsjeblieft aandacht besteden aan Gordana Jovicevic? Zij is een van de zeer weinigen die de vele hulpbehoevende zwerfdieren in Odzaci / Servië zo geweldig helpt". Carla heeft al jarenlange Facebook contact met deze bijzondere […]Lees meer »
 • Hulpactie 101 – Krasi helpen in Bulgarije

  Hulpactie 101 – Krasi helpen in Bulgarije

  Krasimira woont nu met 200 dieren in een bouwval. Wij gaan haar opnieuw helpen! Nu wij het mooie aantal van 100 Hulpacties-van-de-Maand hebben bereikt, gaan wij op veler verzoek wat vaker op herhaling. Want sommige hulpverleners hebben zowel op jullie als ons een dusdanige indruk gemaakt, dat wij hen willen blijven volgen. Want het zorgen […]Lees meer »
 • Hulpactie 100 – Datcha, een oase in de hel van Moldavië.

  Hulpactie 100 – Datcha, een oase in de hel van Moldavië.

  Datcha, een oase in de hel van Moldavië. Dit is ons jubileumproject. Een van de ergste plekken in Europa om als zwerfdier te moeten leven is het land Moldavië. Alleen al in en rond de hoofdstad Chisinau leven tienduizenden straathonden. Letterlijk aan de Goden overgeleverd. Maar er is één oase en dat is het asiel […]Lees meer »
 • Klein project 33 – Zwerfdieren in Murcia helpen

  Klein project 33 – Zwerfdieren in Murcia helpen

  Zwerfdieren in Murcia moeten nu echt geholpen worden! In het zuiden van Spanje ligt Murcia. Helaas zijn daar veel zwerfdieren die hulp hard nodig hebben.Silvia wil hen graag helpen. Donaties zijn heel erg welkom!Silvia Martinez zag de vele katten en trok zich het lot van de diertjes aan die het uiterst moeilijk hadden. En ze […]Lees meer »
 • Hulpactie 99 – Hulp voor asiel in Bosnië

  Hulpactie 99 – Hulp voor asiel in Bosnië

  Eindelijk iemand die de arme honden in dit vreselijke asiel in Bosnië helpt! Klik hierboven voor een mooie foto-video van dit asiel When you click on the fundraiser you will see that already a miracle happened. The wonderful people of Stichting Dierenood fundraised for The Bark Ark last month and we were in awe by […]Lees meer »
 • Klein project 32 – Teresa redt op haar 83e nog vele honden

  Klein project 32 – Teresa redt op haar 83e nog vele honden

  Teresa is 83 jaar maar redt nog veel honden op Sardinië Veel pijn en verdriet Gelukkig worden er in veel landen zwerfdieren geholpen door lieve oudere dames. Vrouwen zoals Teresa Fernandez die in haar lange leven zoveel pijn en verdriet is aangedaan dat ze zich letterlijk uit het sociale leven terugtrok. En zich helemaal richt […]Lees meer »
 • Hulpactie 98 – Dieren helpen in Syrië

  Hulpactie 98 – Dieren helpen in Syrië

  Dieren helpen in Syrië. Ons Kerstproject! December, het is al weer bijna Kerstmis. Welke dieren kunnen we dan beter gaan helpen, dan de zwerfdieren in Syrië? De ellende daar duurt al zo lang en is nog steeds uitzichtloos. Telkens als de puinhopen van de bombardementen weer te zien zijn in het 8 uur-Journaal gaan onze […]Lees meer »
 • Klein project 31 – Dodingsstation in ijzige kou

  Klein project 31 – Dodingsstation in ijzige kou

  Dodingsstation in ijzige kou Verontwaardiging. Dat was de eerste emotie toen we het onderstaande vernamen. Maar ook verdriet en we werden gewoon erg kwaad. Kwaad om de minachting die sommige mensen hebben om andere levende wezens zo respectloos te behandelen. De totale desinteresse voor hun lot. Hoe kun je zelf gewoon eten en warm slapen […]Lees meer »
 • Hulpactie 97 – Help Sasha 800 honden te voeren

  Hulpactie 97 – Help Sasha 800 honden te voeren

  In dit asiel in Servië zitten meer honden dan alle asielen in Nederland bij elkaar! Sasha heeft de zorg voor 800 honden. Help je mee? Vlakbij de plaats Nis in Servië zorgt Sasha Pesic voor maar liefst 800 honden. En alle dieren mogen dagelijks los! Lees wat deze supergeweldige dierenvriend dagelijks presteert...    Sasha is […]Lees meer »
 • Dieren in nood helpen op St. Maarten

  Dieren in nood helpen op St. Maarten

  Heel directe hulp voor de dieren op St. Maarten De schade op Sint-Maarten is enorm. Vrijwel alle aandacht gaat uit naar alleen de mensen en over de vele al dan niet gewonde honden en katten zien of horen wij heel weinig. Iemand die zich het lot van deze vele honderden dieren aantrekt is Janet Mulder. […]Lees meer »
 • Extra hulpproject 96 – Branden in Portugal

  Extra hulpproject 96 – Branden in Portugal

  Branden in Portugal veroorzaken immens veel dierenleed. Hulp is dringend nodig! Extra hulpactie nr. 96 Zoals iedereen op de televisie en in de kranten ziet, wordt Portugal momenteel getroffen door hevige branden. Behalve huizen zijn er ook diverse asielen compleet afgebrand, een tragedie die zijn weerga niet kent. Vele vrijwilligers snelden met spoed naar hun […]Lees meer »
 • Klein Project 30 – Marleen Verhoef helpt in Spanje sterk verwaarloosde ezels.

  Klein Project 30 – Marleen Verhoef helpt in Spanje sterk verwaarloosde ezels.

  Marleen Verhoef helpt in Spanje sterk verwaarloosde ezels. Dit is een smeekbede van Marleen Verhoef. Zij is een van de zeer weinige dierenvrienden in Spanje die achtergelaten en sterk verwaarloosde ezels opvangt in haar eigen opvangcentrum. Zij runt de ezelopvang ‘El Paraïso del Burro’ (= 'paradijs voor ezels’) in de onherbergzame streek Asturias. Dat ligt […]Lees meer »
 • Klein Project 29 – Anja helpt zwerfdieren in Griekenland

  Klein Project 29 – Anja helpt zwerfdieren in Griekenland

  Anja Biezeman helpt katten in nood in Griekenland Katten, katten, katten in Griekenland. Niet voor het eerst en vast niet voor het laatst. Want wat zijn er véél… En helaas niet altijd in benijdenswaardige omstandigheden. Anja Biezeman kan daarvan meepraten. Zij woont in het plaatsje Pilion en ondanks haar eigen lichamelijke mankementjes redt ze wat […]Lees meer »
 • Hulpactie 95 – Een tractor kan in Oekraine 500 honden redden.

  Hulpactie 95 – Een tractor kan in Oekraine 500 honden redden.

  Eén tractor kan 500 honden in leven houden in een groot asiel in Oekraïne. Hulpactie-van-de-Maand nr. 95 In ons hulpproject nr. 87 van maart j.l. roemden wij al de geweldig moedige vrijwilligers van Shelter Friend in Oekraïne. Een land dat nog steeds een heel slechte plek is voor mensen, maar zeker ook voor dieren. De […]Lees meer »
 • Resultaten-hulpactie-90

  Resultaten-hulpactie-90

  Resultaten Hulpactie 90. Zwerfdieren in Turkijë helpen Juni stond in het teken van de zwerfdieren in Turkije. Regelmatig hebben we telefonisch en via de mail contact met Gabi Breitner in Duaci die hier voor de zwerfdieren zorgt. Inmiddels heeft ze met de geweldige opbrengst al veel dieren kunnen helpen. Zo zijn 25 honden en 6 katten uit Gabi's […]Lees meer »