Recente Hulpacties

Recente Hulpacties

 • Hulpactie 97 – Help Sasha 800 honden te voeren

  Hulpactie 97 – Help Sasha 800 honden te voeren

  In dit asiel in Servië zitten meer honden dan alle asielen in Nederland bij elkaar! Sasha heeft de zorg voor 800 honden. Help je mee? Vlakbij de plaats Nis in Servië zorgt Sasha Pesic voor maar liefst 800 honden. En alle dieren mogen dagelijks los! Lees wat deze supergeweldige dierenvriend dagelijks presteert...    Wij hadden […]Lees meer »
 • Dieren in nood helpen op St. Maarten

  Dieren in nood helpen op St. Maarten

  Heel directe hulp voor de dieren op St. Maarten De schade op Sint-Maarten is enorm. Vrijwel alle aandacht gaat uit naar alleen de mensen en over de vele al dan niet gewonde honden en katten zien of horen wij heel weinig. Iemand die zich het lot van deze vele honderden dieren aantrekt is Janet Mulder. […]Lees meer »
 • Extra hulpproject 96 – Branden in Portugal

  Extra hulpproject 96 – Branden in Portugal

  Branden in Portugal veroorzaken immens veel dierenleed. Hulp is dringend nodig! Extra hulpactie nr. 96 Zoals iedereen op de televisie en in de kranten ziet, wordt Portugal momenteel getroffen door hevige branden. Behalve huizen zijn er ook diverse asielen compleet afgebrand, een tragedie die zijn weerga niet kent. Vele vrijwilligers snelden met spoed naar hun […]Lees meer »
 • Klein Project 30 – Marleen Verhoef helpt in Spanje sterk verwaarloosde ezels.

  Klein Project 30 – Marleen Verhoef helpt in Spanje sterk verwaarloosde ezels.

  Marleen Verhoef helpt in Spanje sterk verwaarloosde ezels. Dit is een smeekbede van Marleen Verhoef. Zij is een van de zeer weinige dierenvrienden in Spanje die achtergelaten en sterk verwaarloosde ezels opvangt in haar eigen opvangcentrum. Zij runt de ezelopvang ‘El Paraïso del Burro’ (= 'paradijs voor ezels’) in de onherbergzame streek Asturias. Dat ligt […]Lees meer »
 • Klein Project 29 – Anja helpt zwerfdieren in Griekenland

  Klein Project 29 – Anja helpt zwerfdieren in Griekenland

  Anja Biezeman helpt katten in nood in Griekenland Katten, katten, katten in Griekenland. Niet voor het eerst en vast niet voor het laatst. Want wat zijn er véél… En helaas niet altijd in benijdenswaardige omstandigheden. Anja Biezeman kan daarvan meepraten. Zij woont in het plaatsje Pilion en ondanks haar eigen lichamelijke mankementjes redt ze wat […]Lees meer »
 • Hulpactie 95 – Een tractor kan in Oekraine 500 honden redden.

  Hulpactie 95 – Een tractor kan in Oekraine 500 honden redden.

  Eén tractor kan 500 honden in leven houden in een groot asiel in Oekraïne. Hulpactie-van-de-Maand nr. 95 In ons hulpproject nr. 87 van maart j.l. roemden wij al de geweldig moedige vrijwilligers van Shelter Friend in Oekraïne. Een land dat nog steeds een heel slechte plek is voor mensen, maar zeker ook voor dieren. De […]Lees meer »
 • Resultaten-hulpactie-90

  Resultaten-hulpactie-90

  Resultaten Hulpactie 90. Zwerfdieren in Turkijë helpen Juni stond in het teken van de zwerfdieren in Turkije. Regelmatig hebben we telefonisch en via de mail contact met Gabi Breitner in Duaci die hier voor de zwerfdieren zorgt. Inmiddels heeft ze met de geweldige opbrengst al veel dieren kunnen helpen. Zo zijn 25 honden en 6 katten uit Gabi's […]Lees meer »
 • Hulpactie 94 – Daadwerkelijke hulp voor zwerfdieren in Dahab

  Hulpactie 94 – Daadwerkelijke hulp voor zwerfdieren in Dahab

  Daadwerkelijke hulp voor zwerfdieren in Dahab Sterilisaties. Dat is het toverwoord tegen alle honger, pijn en leed in de hele dierenwereld. We kunnen het niet vaak genoeg vertellen. Een dier wat niet geboren wordt hoeft dat allemaal niet mee te maken.  Teefjes hebben het al moeilijk genoeg om in een land als Egypte voor zichzelf te […]Lees meer »
 • Klein project 28 – Watersnood Nepal

  Klein project 28 – Watersnood Nepal

  Wij willen de dieren bij de overstromingen in Nepal gaan helpen!   Het is dagelijks in het nieuws: de overstromingen in Nepal en India zijn inmiddels een grote ramp geworden. Voor veel mensen, maar zeker ook voor de vele tienduizenden dieren. Over de getroffen dieren hoor of zie je helaas maar weinig in de media, […]Lees meer »
 • Bedankmail van Dalida

  Bedankmail van Dalida

  Emotionele bedank-mail van Dalida Kozlic - Hulpactie 93 Hello Hanno, Once again thank you, Ria, your whole team and especially all donators for your amazing support. I am deeply touched by the generosity of all of you. Your support and understanding give me strength to keep going in my mission to help animals in need […]Lees meer »
 • Kleine project 27 | Ramona komt op voor de echt kansloze honden

  Kleine project 27 | Ramona komt op voor de echt kansloze honden

  Ramona komt op voor de echt kansloze honden! Een van onze trouwe donateurs Ruby Manuel, vroeg ons om Ramona Apostol in Boekarest / Roemenië op Facebook en Google te willen gaan volgen en te beoordelen. Dat hebben wij gedaan. Wat daar uitkwam was heel bijzonder! Begonnen als een ‘gewone’ vrijwilliger in een bestaand asiel. (Wij […]Lees meer »
 • Resultaat hulpactie 88

  Resultaat hulpactie 88

  Resultaat hulpactie 88 We kregen een prachtige bedankbrief van Liljana die we jullie zeker niet willen onthouden Dear donors, Words are not enough to express my gratitude !! I am very thankful for your great support in my organization’s mission Difficult towards bringing a new perspective Regarding stray animals in Albania. As I am almost […]Lees meer »
 • Hulpactie nr. 93 | Dalida helpen in Bosnie

  Hulpactie nr. 93 | Dalida helpen in Bosnie

  Dalida zorgt in Bosnië voor meer dan 100 mishandelde dieren! Een jonge vrouw die zich met heel haar hart voor dieren inzet in het wrede en corrupte Bosnië. Dan kun je er zeker van zijn dat je leven een aanéénschakeling van zorgen, verdriet en angst is. Maar zij blijft doorgaan, al vanaf haar 14e jaar.... […]Lees meer »
 • Extra hulpactie nr. 92 – Brand bij hondenopvang in Sofia

  Extra hulpactie nr. 92 – Brand bij hondenopvang in Sofia

  Brand bij hondenopvang van Margueritha in Sofia/Bulgarije Veel dieren hebben het niet overleefd en velen zijn (zwaar) gewond. Hulp is nu heel hard nodig! De snelheid waarmee het vuur zich verspreidde, de enorme hitte en de onvoorstelbare pijn die het teweegbrengt… Het is de honden in de opvang van Margaritha in Sofia in Bulgarije helaas overkomen. […]Lees meer »
 • 91e Hulpactie | Ezels na een zwaar leven helpen in Frankrijk

  91e Hulpactie | Ezels na een zwaar leven helpen in Frankrijk

  Na een leven lang keihard werken worden veel ezels gewoon gedumpt. Walter helpt hen. Resultaten per 15 October De meeste dierenvrienden vinden het aandoenlijke dieren: Ezeltjes. Waarschijnlijk de dieren die tijdens hun leven het meeste gebruikt, zeg maar misbruikt worden. Steeds meer worden ze afgedankt. Vaak door het dier gewoon ergens te dumpen en aan […]Lees meer »
 • Klein project 26 | Marlie Timmermans helpt honden

  Klein project 26 | Marlie Timmermans helpt honden

  Marlie Timmermans helpt honden, ook bij een overstroming...   'Project Street Dogs Thailand' is misschien geen bekende naam, maar de Nederlandse Marlie Timmermans is bij velen van jullie vast wel bekend. En als die naam je toch niet bekend voorkomt, dan misschien wel haar gezicht. Ze staat in onze folders, een mooie jonge vrouw die […]Lees meer »
 • 90e Hulpactie | Zwerfdieren in Turkije helpen.

  90e Hulpactie | Zwerfdieren in Turkije helpen.

  Zwerfdieren in Turkije hebben steun nu heel hard nodig. Via Gabi Breitner kan dat! Onze Dierennood-collega Gaby Huson maakt zich al jaren sterk voor de zwerfdieren in Turkije. Zo heeft zij veel contact met haar Duitse dierenvriendin Gabi Breitner, die in het Turkse Duaci woont, een kleine stad nabij Antalya. Lees hieronder haar verslag. Gabi […]Lees meer »
 • Klein project 25 | Duizend zwerfdieren in Servië in grote nood.

  Klein project 25 | Duizend zwerfdieren in Servië in grote nood.

  Duizend zwerfdieren in Servië in grote nood. Voor deze al weer 25e Kleine Hulpactie vragen wij voor de eerste keer aandacht voor de grote nood van zwerfdieren in Servië. Als je als zwerfhond in dat land geboren wordt, heb je het niet getroffen. De inwoners zelf hebben het al niet breed, laat staan dat de […]Lees meer »
 • 89e Hulpactie | Redt ze uit de handen van hondenvangers

  89e Hulpactie | Redt ze uit de handen van hondenvangers

  SAPA redt dieren uit handen van de gevreesde hondenvangers. Zij hebben nu heel snel hulp nodig! Lang was de stad Zenica en omstreken in Bosnië een ‘no dog-kill area’. Dat was aan de ene kant natuurlijk mooi maar het betekende ook dat er meer zwerfhonden rondliepen dan in andere steden. Waar veel dierenvrienden al bang […]Lees meer »
 • Klein project 24 | Tanya helpt zwerfkatten

  Klein project 24 | Tanya helpt zwerfkatten

  Vele honderden zwerfkatten kunnen alleen op Tanya rekenen! Mag zij op jou rekenen? In Bosnië zwerven enorm veel katten op straat en deze arme diertjes moeten in de meest vreselijke omstandigheden zien te overleven. Vooral in de regio Zenica is de populatie zwerfkatten erg groot en deze dieren worden veelal aan hun lot overgelaten. Zo is er in heel […]Lees meer »