Klein project 28 – Watersnood Nepal

Wij willen de dieren bij de overstromingen in Nepal gaan helpen!

 

Het is dagelijks in het nieuws: de overstromingen in Nepal en India zijn inmiddels een grote ramp geworden. Voor veel mensen, maar zeker ook voor de vele tienduizenden dieren.

Over de getroffen dieren hoor of zie je helaas maar weinig in de media, terwijl het leed ook voor hen verschrikkelijk moet zijn. Zoals wellicht bekend, hebben wij al jarenlang een goede samenwerking met het grote asiel annex dierenkliniek van Malika bij Kathmandu in Nepal.

Deze vrouw en haar team van vrijwilligers, waaronder een eigen dierenarts, staan dag en nacht klaar om grote aantallen gewonde dieren op te vangen en te behandelen.

Toevallig is een Belgische dierenarts, Stephanie Vanhamme, momenteel via onze stichting daar twee maanden werkzaam. Zij mailde ons dat er heel veel dierennood is, maar dat de medicijnkast van Malika vrijwel leeg is. Wij willen nu graag snel kunnen gaan helpen, zodat er weer medicijnen, verbandmiddelen en andere zaken gekocht kunnen worden.

Daarom geven wij even voorrang voor dit Kleine Hulpproject, waarbij wij hopen snel veel donaties te kunnen verkrijgen, want je begrijpt dat dit echt een spoed-project is!

Alle donaties (dus de volle 100%) zullen binnen enkele dagen direct door deze Belgische dierenarts ter plaatse worden gebruikt.

Doneer ajb vandaag nog voor deze actie naar onze bankrekening.

NL16 INGB 0004 7841 60 t.n.v. Stichting Dierennood o.v.v. 'Klein Project 28' en wij zorgen dat de donatie voor 100% en heel snel voor dit goede doel besteed zal worden.

Of doneer via onderstaande knoppen:

 

Mede namens de dieren, alvast hartelijk dank!

Streefbedrag: 1.000 euro - Stand per 15 okt.: 1.055 euro

LAATSTE NIEUWS

8 okt. - Waaauw! Met een fantastische extra donatie van een anonieme maar zeer lieve dierenvriendin (Wij kennen haar wel!) is in één klap het streefbedrag van 1.000 euro behaald. Wij hebben dit inmiddels al overgemaakt naar Malika in Nepal, die er ontzettend veel goed werk voor de gewonde dieren mee gaat doen. Iedereen die heeft meegeholpen aan dit prachtige resultaat heel veel dank!

23 sep. - Dank jullie wel, dat jullie ondanks de orkaan op Sint-Maarten ook  de dieren in Nepal niet vergeten!

9 sep. - Met het actuele nieuws over de orkaan op Sint-Maarten, worden de tragische overstromingen in Nepal en India wat naar de achtergrond geschoven. Het aantal menselijke slachtoffers en vooral ook van de gewonde dieren in Nepal is echter een veelvoud van dat in het Caraïbisch Gebied. Blijf ajb doorgaan met doneren, er zijn nog zo ontzettend veel gewonde dieren die nog behandeld moeten worden in Nepal.

DANK-JE-WEL:
Myriam Bosma + Jacqueline en Monique (Zij belden mij spontaan vandaag op, om aan te geven dat zij uit hun reservepotje van de opbrengsten van de verkoop op rommelmarkten meteen een donatie voor de dieren in Nepal wilden gaan doen) - Rentia van der Vaart - E. en J. Kooijman-Dix - Mieke Lambrecht-Libbrecht - Josefina Loyens - A.M.J.R. Minis - C.E. Steenbergen - Ruby Manuel - Ria - A.A. Foppen - Bep de Boer - M. Boenders - Saskia van Baal - Bianca Meeuwissen - Chris Breedveld - Erven echtpaar Stoel-Margadant - Marian Kuiper - A.A. Foppen - Marinka Imanse - Saskia van Baal - Anoniem - Saskia van Baal - Erven A. Stoel en A. Stoel-Margadant - M.M.J. van Lith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.