Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Stichting Dierennood komt nu al 6 jaar op voor zwerfdieren in ernstige nood buiten Nederland en bestaat uit ca. 25 enthousiaste dierenvrienden die allemaal een eigen specialisatie hebben. Zoals het regelen van adopties van zwerfkatten uit Spanje, moderator op Facebook of Twitter, research van hulpaanvragen, contacten leggen met bedrijven en het bijhouden van onze websites.

Bij ons zul je geen bloederige foto’s aantreffen, want iedereen kan zich wel een voorstelling maken, hoe dieren in landen als Oost-of Zuid-Europa het dagelijks bijzonder zwaar hebben.

Wil je dieren echt gaan helpen? Dat kan op diverse manieren: je kunt geld inzamelen door bijv. appeltaarten te verkopen. Maar ook 2e hands spullen van zolders aan buren en vrienden vragen en die dan op een braderie weer te gelde te maken.

Ook mooi: geld voor je verjaardag, jubileum of zoveel-jarig-huwelijksfeest vragen en dat voor het goede werk van onze stichting bestemmen. Je mag dan zelf aangeven wat wij er precies mee mogen doen. Bijv. voor een eerder hulpproject.

Ook kun je komen helpen in een asiel in het buitenland. We hebben daar een aparte website voor gemaakt: www.dierenvrijwilligers.nl
Of adopteer een hond of kat. Ook adopties op-afstand met een maandelijkse bijdrage is bij ons mogelijk. Zelfs ook voor een aap of een paard.

Je ziet het, bij ons is heel veel mogelijk…

Neem maar eens een kijkje op onze hoofd-website www.dierennood.nl en doe mee met wat duizenden Dierennood supporters ook doen: het helpen van dieren in nood.

Alvast ontzettend bedankt!

13 van de 30 dierennood vrijwilligers tijdens een bijeenkomst in februari.
Staand van links naar rechts: Gaby Huson, Sylvia, Anita, Jolanda, Gamisa, Lucie, Loes, Freek en Ria. En knielend van links naar rechts: Senna, Hanno en Valentina.Nieuwe artikelen in ons winkeltje!
winkel bannertje

Maandelijkse nieuwsbrief.