Speciale adoptie oproep van Little Tigers

Normaal gesproken bieden wij alleen kerngezonde katten aan ter adoptie op Facebook en onze website, maar nu doen we een speciale oproep voor die kattenliefhebbers, die kennis van en/of ervaring hebben met FiV, oftewel: katten-aids.

Katten met FiV kunnen, onder de juiste omstandigheden, een normaal leven leiden en dus gewoon 18 jaar of ouder worden. Veel katten zijn alleen maar drager van de ziekte. Het risico van besmetting door een gecastreerd mannetje is buitengewoon klein. De ziekte wordt alleen verspreid door diepe bijt-wonden door niet gecastreerde katers tijdens gevechten om hun territorium. Dit komt dus in een huiselijke situatie praktisch nooit voor.

Bovendien zal een gecastreerde kater (alle adoptiekatten van Little Tigers zijn gecastreerd) nooit meer zo agressief zijn en geen bijtneigingen meer hebben. Besmetting is dus vrijwel uitgesloten. Maar in Spanje zijn deze katjes kansloos om ooit nog te worden geadopteerd.

Gelukkig dat dit bij dierenvrienden hier veel beter lukt, want de eerste 3 van deze katten die wij op deze website hadden gezet, waren alle drie binnen een week al geadopteerd!

Hieronder staan er nog een paar. Help deze lieverds alsjeblieft!

Klik op hun naam om een omschrijving te zien.

FIV katten van Little Tigers
Felipe >>>
Felipe


Helaas hebben zijn eigenaars hem in de begraafplaats van Isla Cristina, met een zakje voer aan zijn lot over gelaten.
Felipe heeft geen nagels meer omdat ze geamputeerd zijn. Hij is een kat die houdt van knuffelen en hij kan bijna niet stoppen met spinnen.
Hij vindt het prachtig om met zijn speelgoed en met mensen te spelen, dus hij is perfect voor een huis met tuin of flat.

Esther >>>
Esther

Poes - Geboren 25 Maart 2014

Esther werd gevonden met een ernstige baarmoederontsteking en moest onmiddellijk geopereerd worden. Daarbij is geconstateerd, dat ze Fiv-positief is. Geen probleem verder, want ze hoeft geen speciale medicijnen en ze kan er heel oud mee worden.

Ze is er nu weer helemaal bovenop en blijkt een heel rustige poes te zijn. Ze houdt erg van spelen maar heeft af en toe wel haar eigen mening, hetgeen veel kattenvrienden juist als karakter zullen waarderen.

Ze gaat ook uitstekend om met honden. Ze vindt het alleen niet alleen heerlijk fijn om in je armen gehouden te worden, maar ze slaapt wel graag op je schoot en wil altijd bij je in de buurt zijn.

In het asiel vindt ze het heerlijk om in de zon te liggen, ze is erg aanhankelijk en wil steeds maar door de vrijwilligers geaaid worden.

Kortom, een heerlijke knuffelpoes die het zowel in een appartement als in een huis met tuin fantastisch naar haar zin zal hebben.

Klik hier voor meer foto's.

Mariano >>>
Mariano

Kater - Geboren: 11/12/2013

Leeftijd in juni 2017: 3 jaar en 5 maanden.

Katten immunodeficiency positief

http://gatosdeapapa.org/ficha-135

Mariano werd gevonden toen hij nog maar 2 maanden oud was en lag in het midden van de weg. Een gezin pakte hem op en waren hem na 8 maanden al zat. Nu zit hij hier in het opvang centrum en zou hij het fantastisch vinden als jij maandelijks een klein bedrag zou willen overmaken zodat we hem kunnen blijven voeren. Je kan een "adoptie op afstand" medewerker worden door dit formulier in te vullen. Alvast hartelijk dank! Of:

Hugo adoptiekat
Hugo >>>
Hugo

Hugo adoptiepoes

Hoi. Ik ben Hugo en ik ben een lieve en aanhankelijke jongen van ruim 2,5 jaar oud.

Ik werd gered uit een katten kolonie, waar ik constant werd aangevallen door de andere katten.

Ze brachten mij naar de opvang en daar hebben ze mij door een dierenarts laten onderzoeken. En daar ontdekten ze, dat ik drager van het FIV-virus ben.

Verder dat ik ook nog een zeer slecht gebit had, dat inmiddels is gesaneerd, en een beschadigd oog, dat verder geen zorg nodig heeft.

In de opvang heb ik lekker kunnen aansterken en nu ben ik gereed, om weer op eigen benen te staan en mijn eigenste fijne Thuis te gaan zoeken.

Tussen “geholpen” katten voel ik me thuis, omdat daar geen territoriumdrift bestaat.

Verder ben ik een hele gemakkelijke, sociale jongen, die alles aanvaardt, wat mijn kant op komt.

Super speels ben ik niet, maar ik speel wel af en toe. Ik voel me prima op mijn gemak bij mensen.

En als je een kat veilig buiten hebt, is mijn kostje bij jou helemaal gekocht.

Heb jij plek voor een echte “cool cat”?

Kijk hier naar Hugo's video >>>

De katten/poezen van Little Tigers hieronder zijn allemaal vrij van enige ziekte.

Blanka adoptiekat
Blanca>>>
Hallo beste Nederlanders. Ik heet Blanca en ik ben een onafhankelijke, eigenzinnige maar toch liefhebbende jonge dame. Ik werd half uitgehongerd gevonden op een begraafplaats, waar ze mij hadden gedumpt. Ze hebben me tijdelijk in een opvang gezin geplaatst, tot ik weer helemaal was hersteld Daarna ben ik naar de grote opvang gegaan. Daar heb ik leren omgaan met andere katten, maar is ook gebleken, dat ik erg dominant ben. Nu ben ik klaar om op zoek te gaan naar een eigen Thuis. Eentje, waar ik veilig naar buiten kan, want ik ben dol op het buiten leven. Een grote tuin of een rustige buurt waar ik lekker kan rondstruinen, is prima. Ik zal in het begin erg afstandelijk doen, maar naar mate dat ik mijn nieuwe mensen beter leer kennen en vertrouwen, zal ik steeds vriendelijker worden. Ik zal dan achter je aanlopen en om aandacht vragen. Ik zal zelfs komen, als je me roept! Maar ik blijf een onafhankelijke poes. Ik hou van alle aandacht, die ik kan krijgen. En van eten!!! Omdat ik op het kerkhof bijna verhongerde, zal ik nu alles eten, wat je me voorschotelt. Gezien mijn karakter heb ik mensen nodig, die het geduld kunnen opbrengen om mij mijn gang te laten gaan en om mij te laten wennen. Daarom zijn kinderen niets voor mij. Ik heb geen andere dieren nodig, om mij te kunnen vermaken. Hebben jullie een mooie, grote tuin voor mij? Hier is een video van mij en meer foto's>>>
Aretha voor adoptie
Aretha >>>
Aretha
Dag mijn beste mensen in Nederland. Ik heet Aretha , en ik ben een lieve en rustige meid van ruim 5 jaar. En 4 daarvan heb ik doorgebracht in de opvang van Gatos de APAPA. In het begin was ik wat schuw, maar toen ik de mensen leerde kennen, kon ik me ontspannen en de lieve meid zijn die ik nu ben. Ik hou van mensen, vooral als ze me aandacht geven, zoals aaien, knuffelen, borstelen en met me spelen. Het liefst lig ik echter op je schoot te slapen. In de opvang begon ik op een moment af te vallen en bij onderzoek door de dierenarts blijk ik een chronische afwijking in mijn alvleesklier te hebben. Dat betekent, dat ik geen vet kan verteren. Maar met speciaal dieet voer leid ik nu een volkomen normaal leven. En nu ben ik klaar, om de wijde wereld in tegaan, en mijn eigen Thuis te zoeken. Ik ben met alle dieren op mijn gemak. Ik speel wel, maar niet meer fanatiek en een veilige tuin of balkon zou ik ook wel leuk vinden. Hebben jullie nog een plaatsje voor mij vrij? Klik hier voor videos van Arena >>>
Pippo voor adoptie
Pippo>>>
Pippo


Dag daar, Nederland. Ik heet Pippo en ik ben een lieve en aanhankelijke jongen van ruim 14 maanden.

Ik werd van de straat gered, samen met mijn broertje en zusje, toen ik nog pas drie maanden oud was.

Toen ik pas in de opvang zat, was ik doodsbang en het heeft maanden geduurd, voordat ik de mensen weer durfde vertrouwen. Ik zal dan ook bang zijn, als ik nieuwe mensen leer kennen, maar dat duurt niet lang. En als ik je eenmaal ken, kom ik aanlopen, als je me roept.

Ik ben dan echt een lieve jongen, die het heerlijk vindt om aandacht, aaitjes en knuffels te krijgen. Ik zal dan ook steeds achter je aan lopen. Hoewel ik in principe een binnen kat ben, vind ik een wandelingetje in een veilige tuin op z’n tijd ook wel fijn. En als er ook nog een speelkameraadje is, nou dan ….

Heb jij een veilige tuin voor mij?

Meer over Pippo hier >>>

Anchi adoptiekat
Anchi>>>
Anchi

Hallo, lieve mensen in Nederland. ik ben Anchi.

Mijn vr******* Spaanse baasjes hebben me gedumpt op een afgesloten terrein zonder water en en eten. Pr****** mensen toch?

Gelukkig ben ik op tijd, welliswaar uitgedroogd en verzwakt, gered en kwam ik terecht in de opvang van Ayamonte.

Hoewel ik daar goed en met liefde word behandeld, heb ik niks met het leven in de opvang. Veel te veel katten om me heen. Een paar vind ik niet erg, maar zoveel….. Ik ben op mijn rust gesteld.Wel vind ik het leuk, om met de verzorgers te spelen.

Ik zit al een hele tijd in de opvang, want ik ben het soort kat, dat door gedrag en kleur, niet opvalt bij mensen, die een kat zoeken.

Maar toch ben ik nu aan mijn eigen Thuis toe. Een lekker rustig huis met wat oudere mensen, die net als ik van rust houden. En hopelijk een met een veilige tuin of veilig balkon, zodat ik lekker buiten kan liggen zonnen.

En als ik verwend wil worden, zal ik je wel roepen. Aaien en knuffelen vind ik fijn, opgepakt worden niet.

Mag ik bij jullie komen zonnen?

Sam>>>
Sam


Hallo beste mensen. Ik ben Sam, een speelse en aanhankelijke knul en ik ben 10 maanden oud. 

Ik groeide op straat op met mijn moeder, die werd gedood in een ongeluk. Daarna heeft een vrouw de verzorging op haar genomen, tot ik in het opvangcentrum terecht kon. Daar heb ik mij ontwikkeld tot een aanhankelijke en speelse jongen. In de opvang heb ik vriendschap gesloten met Pooky. We spelen en slapen samen. Maar het fijnste vind ik toch, wanneer de verzorgers binnenkomen. Dan ga ik direct op ze af en bedel ik om aaitjes en knuffels. Verder hou ik ervan om lekker lui te liggen zonnen.

Nu heb ik een leeftijd bereikt, dat ik op mijn eigen benen kan gaan staan. Ik zoek een lief Thuis, als het kan met een veilige tuin, en een kameraadje van mijn eigen leeftijd. Ik moet mijn energie toch ergens kwijt kunnen?
Heb jij nog een zonnig plekje voor mij vrij?


Foto van Pooky
Pooky >>>
Pooky


Goedendag beste mensen. Ik heet Pooky, en ik ben een speelse en aanhankelijke knul van 14 maanden. 

Ik leefde samen met mijn zuster op de straat. Op een geven moment zaten we, doodsbang, midden op een straat toen mijn zusje werd aangereden. Gelukkig konden ze mij op tijd redden en belande ik in de opvang van Gatos de APAPA. In het begin was ik nog steeds doodsbang, maar allengs kwam ik tot rust en kon ik opgroeien tot een sociale, lieve speelse jongen. Daar ben ik ook dikke maatjes geworden met Sam, we doen alles samen: spelen en slapen. Aan het leven op straat heb ik een verwonding aan mijn oog overgehouden, resulterend in een klein litteken en verminderd zicht in dat oog, maar daar heb ik helemaal geen last van.

Ik hou van zonnebaden, spelen. En ik ben dol op mensen, als het even kan, ga ik lekker op je schoot liggen slapen. Inmiddels verlang ik toch wel naar mijn eigen Thuis, samen met een leuk speelkameraadje van mijn eigen leeftijd.  
Mag ik op jouw schoot komen slapen?

Adoptiekat Tucker
Tucker>>>
Hallo, mijn beste mensen. Ik heet Tucker en ik ben rustige, lieve jongen van 2 jaar. Ik kwam in bij Charo in de opvang terecht, nadat ik was aangereden en er een gebroken poot aan over hield. Charo heeft gezorgd, dat mijn pootje kon worden geopereerd en ik ben nu helemaal hersteld. Dus is het tijd geworden, dat ik naar een nieuw permanent eigen Thuis opzoek ga. Ik ben, zoals ik al vertelde, een rustige jongen, die goed overweg kan met andere katten. Ik maak me niet druk en hou van het leven, speciaal als je me aandacht geeft en aait en knuffelt. Ik heb alleen geen ervaring met honden, dus ik weet niet, hoe ik daar op zal reageren. En ik heb geen buiten nodig. Mag ik bij jullie komen chillen?
Adoptiekat Keka
Keka>>>
Keka

Hallo Nederland. Ik heet Keka en ik ben nu weer een jonge, energieke meid van zo'n 1 jaar en 5 maanden oud.

Samen met nog twee katten woonde ik bij een vrouw, die werd opgenomen in een tehuis. Het gemeente bestuur dacht er op een geven moment aan, dat wij er ook nog waren en hebben toen het asiel ingeseind.

Toen de mensen van Gatos de APAPA kwamen, waren we al ondervoed en erg bang. Maar met veel geduld hebben die lieve mensen ons vertrouwen weer hersteld en ons weer gezond gemaakt.

En nu ben ik zover, dat ik weer op jacht kan gaan naar een nieuw en lief Thuis.

Ik zal in het begin wel even moeten wennen, maar als dat eenmaal is gebeurd: dan heb je een lieve aanhankelijke meid aan mij. Ik hou van spelen, alleen of met andere katten. Maar het liefst ben ik bij mensen.

Ik vind het heerlijk om aandacht te krijgen, en geknuffeld en geaaid te worden. Ook ga ik gewoon bij je in de buurt zitten, om dan lekker te gaan spinnen. Ik kan het goed vinden met andere katten, en ook kinderen zijn leuk. Als ik maar aandacht krijg.

Kan ik bij jou mijn knuffels komen halen?


contact knop Keka

De katten hieronder zijn onlangs geadopteerd! Hartelijk dank.

Roni is geadopteerd

Roni

Kali IS GEADOPTEERD

Kali

Momo

Momo

Christina

Christina

Dino

Dino

Adoptiekat Souzuke

Souzuke

Isodoro geadopteerd

Isodoro

Coco en Mina adoptie katten

Coco en Mina

Tigre

Tigre

Queenie geadopteerd

Queenie

Mimosa geadopteerd

Mimosa

Dora geadapteerd

Dora

Noah geadopteerd

Noah

Coco en Mina adoptie katten

Coco en Mina

Tigre

Tigre