Sponsor een hond op afstand

Deze gehandicapte honden zoeken een sponsor.

Aria

(Was ziek en ernstig gewond aan haar nek en
werd steeds aangevallen door andere honden)

Cookie

(Invalide geraakt door een

ongeluk met een auto)

Sarah

(Verlamd geraakt na een

ongeluk met een auto)

Marlie Timmermans

Met Marlie Timmermans hebben wij als stichting al vele jaren een prettige samenwerking.

Zij heeft jarenlang in Thailand gewoond en daar een goed lopende stichting opgezet, die duizenden zwerfdieren heeft geholpen en vele belangrijke sterilisaties mogelijk heeft gemaakt.

Inmiddels woont zij voor haar werk weer in Nederland, maar doet nog steeds veel vrijwilligerswerk voor diverse dierenprojecten in het voor dieren zo moeizame Thailand.

Zo ondersteunt zij het grote Saved Souls Asiel in Khon Kaen. Daar verblijven honderden dieren, waaronder ook een aantal invalide honden, die daar allen liefdevol worden verzorgd.

Omdat er veel geld nodig is voor voer, (medische) verzorging en zij geen enkele steun van de gemeente ontvangen, zoekt Marlie adoptanten-op-afstand. Voor 25 euro per maand kan de verzorging van zo'n dier worden bekostigd, maar je mag ook een gedeelde adoptant-op-afstand worden voor € 12,50 of zelfs voor € 6,25 euro per maand.

Kies zelf je hond uit. Vooral de invalide honden hebben het extra zwaar door hun handicap. Maar met jouw steun kunnen ze toch nog wat vreugde in hun moeizame leven krijgen.

Oproep van Marlie

We zijn op zoek naar mensen die een of meerdere zwerfhonden willen sponsoren, die niet meer op straat kunnen blijven en die wij reeds hebben ondergebracht bij twee goede asielen in Thailand.

Je kunt kiezen uit de volgende sponsor-opties:

  1. Sponsor een hond voor de volle 100% voor € 25 per maand.
  2. Sponsor een hond voor 50% voor € 12,50 per maand.

Wat is "sponsoren"?

Sponsoren is het maandelijks overmaken van een klein bedrag zodat er voer gekocht kan worden en medische verzorging betaald kan worden.

Wat krijg je voor je bijdrage?

  • Een certificaat.
  • Een foto van je geadopteerde hond.
  • Een verslag twee keer per jaar over hoe het gaat met je sponsor-hond.
  • Veel dankbaarheid van de hond en alle vrijwilligers.

Alleen of met anderen?

Natuurlijk kun je met je collega's, klasgenoten, buren of vrienden een hond gezamenlijk sponsoren. Bedrijven zijn ook meer dan welkom om deel te nemen. Het is mogelijk een of meerdere honden te ondersteunen.

Je kunt zelfs doneren met belastingvoordeel!

Als je iemand kent die alles wat haar/zijn hartje begeert al heeft, dan is het misschien een leuk idee als het een dierenvriend is, om voor een verjaardag of speciale gelegenheid uit hun naam een dier voor een jaar te sponsoren? Het vervalt automatisch na 12 maanden en kan dan eventueel verlengd worden door de persoon zelf.

Als je Aria, Cookie of Sarah wilt helpen, dan zou dat fantastisch zijn. Vul dan even het onderstaande formulier in.

Hartelijk dank voor het lezen van mijn oproep.

Met vriendelijke groet,

Marlie Timmermans
Team Project Street Dogs Thailand
www.streetdogsthailand.com