Hulpgoederen gezocht voor de koude winters in Roemenië!

Je hebt regelmatig gezien aan de hand van de diverse Hulpacties-van-de-Maand, dat er in Roemenië heel veel hulp voor dieren in asielen nodig is.

Wij hebben zelf als stichting Dierennood geen opslagruimte om hulpgoederen in te kunnen zamelen. Daarom verwijzen wij hiervoor graag naar twee stichtingen die dit regelmatig organiseren en zelf naar Oost-Europa brengen.

Dat zijn Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië en Stichting Dogs Adoptions Nederland. Hieronder zie je een korte omschrijving van hun activiteiten. Als je hulpgoederen wilt aanbieden, kan je zelf met hen in contact komen.

NL dierenvrienden in Roemenië rijden regelmatig om voer en goederen te brengen. Doe je ook mee?


Monique zoekt voor enkele zwerfhonden naar etensrestjes...

In Cluj-Napoca zijn Ben en Monique Muis van Stichting Steun de Zwerfhonden in Roemenië actief. Zij wonen daar en geven direct hulp aan zwerfhonden.

Zij geven voer, brengen ze naar een dierenarts voor een sterilisatie of voor een andere medische behandeling, nemen honden in huis, zoeken een nieuwe eigenaar, etc.
Zus Petra Muis rijdt 2 of 3 x per jaar naar haar zus met veel voedsel en andere hulp-goederen. Ze kunnen alles gebruiken. Dit is de meeste directe en betrouwbare hulp!

Kijk hier verder .

Spullen over voor asielen in Oost-Europa? Stichting DAN brengt ze graag naar Roemenië.

Het blijft heel belangrijk om de diverse asielen in Roemenië te voorzien van voer en hondenhokken.

Regelmatig wordt er zo’n lading vervoerd door een stichting die hierin gespecialiseerd is. Dat is: Stichting Dogs Adoptions Nederland

Jouw hulp blijft daarbij heel belangrijk! Blijf dus aub voer verzamelen! Ga naar je eigen dierenspeciaalzaak en vraag of zij nog zakken van tegen of over de datum hebben.

Of koop zelf een paar zakken voer. Heel directe hulp en je weet dat je daarmee een aantal honden superblij maakt!

Er zijn meer dan 40 inzamel-punten waar je het kunt afgeven. De dieren zullen je heel erg dankbaar zijn!

Voor meer info, kijk hier.