Maria wil de 4-daagse van Nijmegen lopen voor donaties voor Milan de dierenredder. En ook Margreeth gaat daar geld voor ophalen...

Wij waarderen het enorm als dierenvrienden een grote uitdaging aan wil gaan, om daarmee extra donatiegelden proberen te verkrijgen.

Maria Simons wil de Vierdaagse van Nijmegen gaan lopen van 16 t/m 19 juli 2024. En Margreeth Sjamaar is ook dit jaar weer enthousiast om in het huis van een vriend langs het parcours de lopers in de gelegenheid te stellen om naar het toilet te gaan en een verfrissing te krijgen. De fooienpot is dan voor Dierennood!

Hun speciale doel is om daarmee ons Kleine Project 118 extra onder de aandacht te brengen, om er meer geld voor op te halen.

Met dat hulpproject wordt het geweldig moedige werk van Milan Stojanovic in Servië ondersteund.

Een man die we al jaren erg bewonderen, niet alleen om zijn grote dierenliefde in het algemeen, maar vooral om zijn reddingen van ontelbare dieren in noodsituaties.

Hij kruipt in riolen, laat zich zakken in smalle en diepe putten, wordt gebeten door doodsbange honden, maar altijd weer weet hij ze te pakken te krijgen.

Waardeer je zowel de inzet van Maria en Margreeth maar ook het goede werk van Milan?

Doneer dan door een bedrag over te maken o.v.v. 'Vierdaagse' op onze bankrekening:
NL16 INGB 0004 7841 60

Of via een van onderstaande betaalbuttons:

   

Tip: vraag of je vrienden ook meedoen via WhatsApp of Facebook!