Sponsor een hond van Marlie Timmermans op afstand

Met Marlie Timmermans hebben wij als stichting al vele jaren een prettige samenwerking.

Zij heeft jarenlang in Thailand gewoond en daar een goed lopende stichting opgezet, die duizenden zwerfdieren heeft geholpen en vele belangrijke sterilisaties mogelijk heeft gemaakt.

Inmiddels woont zij voor haar werk weer in Nederland, maar doet nog steeds veel vrijwilligerswerk voor diverse dierenprojecten in het voor dieren zo moeizame Thailand.

Zo ondersteunt zij het grote Saved Souls Asiel in Khon Kaen. Daar verblijven honderden dieren, waaronder ook een aantal invalide honden, die daar allen liefdevol worden verzorgd.

Omdat er veel geld nodig is voor voer, (medische) verzorging en zij geen enkele steun van de gemeente ontvangen, zoekt Marlie adoptanten-op-afstand. Voor 25 euro per maand kan de verzorging van zo'n dier worden bekostigd, maar je mag ook een gedeelde adoptant-op-afstand worden voor slechts € 12,50 per maand.

Kies zelf je hond uit. Vooral de invalide honden hebben het extra zwaar door hun handicap. Maar met jouw steun kunnen ze toch nog wat vreugde in hun moeizame leven krijgen.

Beauty
Heeft ernstige huidproblemen gehad
Witje
Is gered uit een slechte tempel
Cherry
lees hier over Cherry>>>
Cherry

Cherry is achtergelaten bij een dierenkliniek door een Thaise vrouw in de herfst van 2017. Ze is haar nooit meer op komen halen. Cherry had TVT (transmissible venereal tumors) en heeft 5 weken lang chemo gehad om dit te bestrijden. Cherry is een prachthond, vrolijk en weer gezond en wij hoopte dan ook dat ze geadopteerd zou worden, maar niemand heeft zich gemeld. Uiteindelijk hebben we Cherry bij Saved Souls Animal Sanctuary in Khon Kaen kunnen onderbrengen. Nu zoekt Cherry nog een sponsor om haar maandelijkse kosten te dekken. Ben jij degene waar Cherry naar op zoek is?

Grumpy
Heeft nog maar één oog
Grumpy is nu gesponsord!
Maria
Lijdt aan bronchites
Bert
Bert is blind
Morrisson is overleden op 27 December
Tiny
Tiny is gesponsored
Lassie
Heete vroeger "Bangphu"
Cookie
Ook Cookie is nog nooit echt geadopteerd
August
Was gered van de straat als een puppy en was aangereden.
Ben
Als zwerf puppy gered van de straat

Oproep van Marlie

We zijn op zoek naar mensen die een of meerdere zwerfhonden willen sponsoren, die niet meer op straat kunnen blijven en die wij reeds hebben ondergebracht bij twee goede asielen in Thailand.

Onze dieren hebben jouw hulp nodig, je kunt een verschil maken.
Word vandaag nog sponsor!

We hopen altijd dat onze geredde honden worden geadopteerd door liefhebbende families, maar sommige van onze dieren hebben het moeilijker om een ​​permanent thuis te vinden.
De dieren die in een opvang of pleeggezin verblijven, zijn van ons afhankelijk om hen levenslange zorg te bieden.

Als sponsor maak je levenslange zorg mogelijk met maandelijks terugkerende donaties.

Jouw giften helpen ons om de dieren alles te geven wat ze nodig hebben, zoals voedsel, beddengoed en diergeneeskundige zorg.

Je kunt een hond voor jezelf sponsoren, een speciaal geschenk voor iemand of met je collega's, klas of club.

Je ontvangt een mooi certificaat met foto, twee keer per jaar een update van je gesponsorde dier en veel dankbaarheid van de hond en alle vrijwilligers.

Je kunt kiezen uit de volgende sponsor-opties:

  1. Sponsor een hond voor de volle 100% voor € 25 per maand.
  2. Sponsor een hond voor 50% voor € 12,50 per maand.

Je kunt zelfs doneren met belastingvoordeel!

Als je iemand kent die alles wat haar/zijn hartje begeert al heeft, dan is het misschien een leuk idee als het een dierenvriend is, om voor een verjaardag of speciale gelegenheid uit hun naam een dier voor een jaar te sponsoren? Het vervalt automatisch na 12 maanden en kan dan eventueel verlengd worden door de persoon zelf.

Als je een (of meerdere)van deze hondjes wilt helpen, dan zou dat fantastisch zijn. Vul dan even het onderstaande formulier in.

Hartelijk dank voor het lezen van mijn oproep.

Met vriendelijke groet,

Marlie Timmermans
Team Project Street Dogs Thailand
www.streetdogsthailand.com