Sponsor een hond van Marlie Timmermans op afstand

Klik op de fotos hieronder voor meer informatie.
Ilai
Ilai, geboren in 2012. Marlie Timmermans, oprichtster van Project Street Dogs Thailand, doodziek en uitgemergeld op straat in Hua Hin Thailand.
Na herstel is Ilai dagelijks verzorgd door vrijwilligers in een roedel op straat. Maar veel honden werden daar aangereden en Marlie kon dit niet langer aanzien en heeft ervoor gezorgd dat Ilai en zijn roedeltje ondergebracht konden worden bij een goede opvang in Khon Kaen. Ilai zoekt nog een maandelijkse sponsor. 
Ilia
Maria
Maria, geboren +/- 2012. Ze was gedumpt bij een tempel 2013, zwanger en wel. Haar pups hebben het helaas niet overleeft. 
Nog steeds leeft ze bij dezelfde tempel. Maria komt iedere dag trouw naar de tempel poort voor voer en haar dagelijkse medicatie, wat gegeven wordt door een vrijwilligster. 
Maria heeft namelijk erge last van Bronchitis en daar heeft ze medicatie voor nodig.
Om Maria preventief en op een juiste manier te kunnen blijven verzorgen zoeken we een maandelijkse sponsor.
 
Maria
Marlie Timmermans

Met Marlie Timmermans hebben wij als stichting al vele jaren een prettige samenwerking.

Zij heeft jarenlang in Thailand gewoond en daar een goed lopende stichting opgezet, die duizenden zwerfdieren heeft geholpen en vele belangrijke sterilisaties mogelijk heeft gemaakt.

Inmiddels woont zij voor haar werk weer in Nederland, maar doet nog steeds veel vrijwilligerswerk voor diverse dierenprojecten in het voor dieren zo moeizame Thailand.

Zo ondersteunt zij het grote Saved Souls Asiel in Khon Kaen. Daar verblijven honderden dieren, waaronder ook een aantal invalide honden, die daar allen liefdevol worden verzorgd.

Omdat er veel geld nodig is voor voer, (medische) verzorging en zij geen enkele steun van de gemeente ontvangen, zoekt Marlie adoptanten-op-afstand. Voor 25 euro per maand kan de verzorging van zo'n dier worden bekostigd, maar je mag ook een gedeelde adoptant-op-afstand worden voor € 12,50 of zelfs voor € 6,25 euro per maand.

Kies zelf je hond uit. Vooral de invalide honden hebben het extra zwaar door hun handicap. Maar met jouw steun kunnen ze toch nog wat vreugde in hun moeizame leven krijgen.

Marlie en Ilia
Grumpy
Grumpy is van +/- 2011. Marlie Timmermans, oprichtster van Project street Dogs Thailand vond Grumpy in 2012 ziek en helemaal kaal bij een tempel. 
Hij had een ernstige huidaandoening en had last van bloedparasieten. Na maanden medicatie herstelde hij volledig en werd hij zelfs het Alpha mannetje van de tempel. 
Maar Grumpy werd ouder en nu in 2017 is hij geheel verstoten door de nieuwe jonge generatie tempel honden.
Nu ligt dit arme manneke daar maar te liggen bij de poort van de tempel en regelmatig wordt hij aangevallen uit het niets. 
Hij wordt dagelijks gevoerd en preventief verzorgd door een vrijwilliger aan de poort van de tempel.
Deze verzorging kost geld en daarom zoeken we nog een sponsor voor hem. 
Crumpie
Pattongor 
 
Pattongor is een wat oudere hond en had een flinke tumor tussen zijn ogen op zijn voorhoofd en heeft 6 weken lang chemo injecties gehad. 
Hij werd binnen gebracht vanuit een andere provincie. 
Na 2 maanden behandeling was de tumor geheel verdwenen en was er een plekje voor hem bij de opvang in Khon Kaen.
Nu zoekt Pattongor alleen nog maar een sponsor, zodat hij de rest van zijn leventje daar kan blijven.
Patongor

Oproep van Marlie

We zijn op zoek naar mensen die een of meerdere zwerfhonden willen sponsoren, die niet meer op straat kunnen blijven en die wij reeds hebben ondergebracht bij twee goede asielen in Thailand.

Je kunt kiezen uit de volgende sponsor-opties:

  1. Sponsor een hond voor de volle 100% voor € 25 per maand.
  2. Sponsor een hond voor 50% voor € 12,50 per maand.

Wat is "sponsoren"?

Sponsoren is het maandelijks overmaken van een klein bedrag zodat er voer gekocht kan worden en medische verzorging betaald kan worden.

Wat krijg je voor je bijdrage?

  • Een certificaat.
  • Een foto van je geadopteerde hond.
  • Een verslag twee keer per jaar over hoe het gaat met je sponsor-hond.
  • Veel dankbaarheid van de hond en alle vrijwilligers.

Alleen of met anderen?

Natuurlijk kun je met je collega's, klasgenoten, buren of vrienden een hond gezamenlijk sponsoren. Bedrijven zijn ook meer dan welkom om deel te nemen. Het is mogelijk een of meerdere honden te ondersteunen.

Je kunt zelfs doneren met belastingvoordeel!

Als je iemand kent die alles wat haar/zijn hartje begeert al heeft, dan is het misschien een leuk idee als het een dierenvriend is, om voor een verjaardag of speciale gelegenheid uit hun naam een dier voor een jaar te sponsoren? Het vervalt automatisch na 12 maanden en kan dan eventueel verlengd worden door de persoon zelf.

Als je een (of meerdere)van deze hondjes wilt helpen, dan zou dat fantastisch zijn. Vul dan even het onderstaande formulier in.

Hartelijk dank voor het lezen van mijn oproep.

Met vriendelijke groet,

Marlie Timmermans
Team Project Street Dogs Thailand
www.streetdogsthailand.com


Aanmelding voor het sponsoren van een hond.