Kies hier de kat/poes die je op afstand wilt gaan helpen.

 
Voor de katten werken wij al enige jaren samen met het gespecialiseerde kattenasiel El Gato Andaluz op het grote terrein van La Linea in Zuid-Spanje.

Dat asiel wordt geleid door de grote dierenvriend Damian Garcia. Hij en zijn team hebben de zorg op zich genomen om dagelijks de vele tientallen katten, zo goed mogelijk te verzorgen.

Sommige dieren zullen echter waarschijnlijk de rest van hun leven daar moeten blijven, bijv. als er kattenleukemie of -AIDS geconstateerd is. Verzorging daarvan is kostbaar en vergt veel tijd. Het zou heel fantastisch zijn als u één of meerdere van de onderstaande dieren-op-afstand zou willen adopteren.

Meestal worden katten in een asiel die niet gezond zijn, vrij snel geëuthaniseerd. Zo niet in dit asiel, want daar willen ze iedere kat of poes die zonder pijn kan leven, met alle liefde verzorgen hoe oud hij of zij ook wordt…

Uw steun betekent veel voor Damian en zijn team. Na aanmelding krijgt u extra foto’s van uw dier en wij houden u op de hoogte hoe het met uw adoptiedier gaat.

Enfadao

De bange Enfadao liep op straat te zwerven met ernstige ontstekingen in zijn bek waardoor hij niet kon eten.
Ook liep hij mank vanwege een gebroken pootje dat niet goed geheeld is.
Gelukkig is hij door een van de vrijwilligers naar de dierenarts gebracht zodat hij behandeld kon worden.
Hij voelt zich inmiddels al veel beter en kan weer goed eten.
Maar helaas is uit bloedtesten gebleken dat Enfadao kattenaids heeft.

Deze lieve, verlegen kater heeft regelmatig medicijnen nodig en adoptie op afstand zou voor hem heel welkom zijn!

Amelie

Dit lieve zwart-witte meisje heet Amelie, ze is samen met haar 3 broertjes in het asiel terecht gekomen toen ze nog heel jong was.
De kleine katjes waren erg ziek maar dankzij de goede zorgen van de vrijwilligsters zijn ze er weer helemaal bovenop gekomen.
Amelie’s broertjes zijn geadopteerd maar zij zelf is positief getest op kattenleukemie, daarom is de kans dat ze ooit een thuis zal vinden heel klein. Amelie is geboren in Mei 2016 en waarschijnlijk zal ze haar hele leven in het asiel blijven zitten. Een triest vooruitzicht voor dit aanhankelijke poesje…

Siva

Siva was een zwerfpoes die regelmatig te eten kreeg van een lieve Spaanse vrouw.
Deze vrouw riep ook de hulp in van het asiel toen Siva een ernstige infectie in haar oogje kreeg.
Maar het was te laat en Siva’s oogje was niet meer te redden. De dierenarts heeft het moeten verwijderen.
Ook is Siva bijna al haar tanden en kiezen kwijt vanwege chronische ontstekingen in haar bekje.
Dit komt vaak voor bij katten die kattenaids hebben, zoals Siva.

Dit lieve en aanhankelijke meisje heeft vaak medicijnen en extra verzorging nodig. Jij kunt daarbij helpen door haar op afstand te adopteren voor maar een paar euro per maand!

Machado

Machado is een superbange kater die in 2007 door een vrijwilliger naar het asiel werd gebracht, toen hij nog maar 2 maanden oud was.

Helaas is het maar al te waar dat zwarte katten door veel mensen in Spanje erg slecht behandeld worden. Men gelooft daar nog sterk in het ongeluk dat een zwarte kat zou brengen.

Het feit dat Machado na al die jaren in het asiel, nog steeds erg schuw is, laat wel zien, hoeveel hij waarschijnlijk als klein kitten al heeft moeten meemaken.

Nu zit hij veilig in het asiel van Damian. En zal er waarschijnlijk zijn hele leven moeten blijven zitten…